Har gjort en lista på frukter jag måste testa här. Första tre (vä till hö): Drakfrukt火龙果 Huǒlóng guǒ), Longan (龙眼 Lóngyǎn) & Mangosteen (罗汉果 Luóhànguǒ).
Drakfrukten var skitstor i jämförelse och hade mycket innehåll som man nog ska passa sig för att peta i sig hela. Laxerande i större mängder:)) Lite sötgod sådär. Longan var också sån sötgod men lagom munsbit. Lite mjäkiga båda två men bra för hälsan! Mangosteenen var godast för det var lite sting i den. Lite att äta bara för bara den vita lilla “hjärnan” går att äta. Den rödbruna omgivningen är mjuk och man tror att den är också att bara skopa i sig men fyfan vad vidrigt:/
Sanna behöver vitaminer tänkte jag plus att var lite listig ifall dom skulle vara vidriga, skulle jag bara kunna dumpa dom hos henne. Mangosteenen åt jag upp, smakade lite på drakfrukten och åt ett gäng med longan. Sånt hade jag köpt nästan ett kilo så tog med mig en del och lämnade resten. Dom hade gjort smoothies åtminstone på en del.
Gör nog samma med nästa laddning. Plus att deras fruktmarket har en massa roligheter som inte jag har på min lokala fruktis.

» Blandade bilder från samma dag


Kanin var iväg för sin penicillinspruta med egen limousine service. Kanin var inte road.