28 maj 2017 – En kvällspromenad och lite om yogurt ★

Fortfarande omkring 30 grader vid 9 på kvällen. Tog en liten promenad runt hörnet och köpte yogurt och sen en liten avstickare tvärs över gatan till parken för att kolla på dansen. Det dansas över hela stan varje morgon/kväll och speciellt i parkerna fast folk kan improvisera lite här och var.
Men inte så mycket härj och party trots Drakbåtsfestivalen. Det kanske festas mer på annat håll.

Yogurten som jag pratar om är Beijing yogurt som finns att köpa precis överallt. Just nu när det är så hett så är den god att dricka kall men annars smakar den prima och helt ok att dricka fast den har stått i solen i timmar. Tog mig ett tag innan det blev av att jag köpte en men man blir hooked på en gång. Den är svinigt god. Bra om man är törstig och/eller behöver mellis.
Sen finns det en annan, mera hemmagjord variant som jag ska testa snart. Insåg att det finns ett ställe alldeles i närheten så går dit vid första bästa. Återkommer om det.

Tror att mitt mörkerseende har blivit lite bättre för går inte längre in i grannens tvätt så ofta. Bra sak.

Ett par mobilvideosnuttar från ikväll