Lite långsamt går det med allt men det får det väl göra:) Mest hängt i närområdet och lika bra för One Belt One Road mötet är i stan och ställer till det. Har åtminstone installerat mig (ska nog stanna i Sannas & Jockes hus ett tag till innan jag börjar kolla på nått annat. Trivs bra här.), ätit massor, varit på polisstationen och anmält mig och fått mitt uppehållstillstånd, kollat på GrannTV ute på gatan några gånger varje dag till mitt kaffe och mina cigg. Alltid något på g där, Inte frusit ett jävla dugg,  Varit på marknaden och matshoppat och på en metalspelning. Och diverse. Och sen har jag ätit lite mer.
Snart  måste jag seriöst styra upp lite saker här och börja göra lite nytta.
Vet inte hur mycket jag kommer att  skriva men försöker va lite konsekvent med bilder (blandat från kameran & mobilen lite hejvilt) iaf. Och åtminstone lite förklaringar till dom.Om jag råkar ha koll.

Det är bara en handfull folk som kommer att få länken (mamma och några till :))) hit,men det blir lite blandat folk med olika språk så kör på svenska så det blir rättvist xD Bara att fråga ifall man undrar över nått. Nu har jag iaf fått upp första krafset.

And all the other languages: will be writing in swedish but just ask if the sucky Google translator isn´t enough confusing for you:))

» BILDER / THE GALLERY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *