…som dessvärre hade redan stängt för besök. Synd att dom stänger redan vid 4 tiden.Kvällen skulle va en fantastik tid att hänga där. Inte så hett, ljuset är väldigt fint och allting har börjat lugna ner sig. Får gå nån tidig morgon istället och det är ju bara en lagom kort promenad härifrån. I vilket fall en finfin kväll för promenad. Hittade ett nytt matställe igen med väldigt god mat och köpte en cd av His Holiness Penor Rinpoche, “Avalokiteshvara’s Ten Prayers“. En buddhistisk klassiker i kanonsnygg förpackning och med lyrics. Inte att jag kan läsa nått av det men bookleten och hela paketeringen är väldigt fin:) Och lyckades igen med att lära mig nått när jag googlade runt i ämnet. Mannen ifråga dog 2009 men har blivit reinkarnerad (?) 2014.
Ska nog bli mer om Yonghegong och Confuciustemplet (granne med lamatemplet) vid nått tillfälle. Två av dom finaste ställen i stan så blir nog ett antal besök åtminstone så länge jag bor kvar i området]
Men nu lunch och ifall jag kan trotsa hettan så blir det lite parkhäng. Skulle vara najs ifall man bara klarar sig ända dit:))

» Saker att göra i närheten av Lama-templet
http://palyulcanada.org/teachers/his-holiness-pema-norbu-rinpoche/
» Lite blandat om Tibetansk buddhism på Svenska

»NÅGRA TILL BILDER / SOME MORE PICS


Khenpo Pema Chopel Rinpoche & Ogen Lama (4e på CD:n)

(Tänkte på Kailash. Så hej ifall du ser detta:))