25 januari – fixade telefonen!! Kanonväder & Indisk lunch

Telen funkar igen!! Mitt gamla nummer hade redan gått till nån annan men har ett nytt. Wechatten funkar ändå så inte många som behöver det faktiska telnumret. Mest bra att ha för mig själv ifall man hamnar i knipa nångång:))
Billigt blev det också. Hoppade av vid drumtornet på vägen hem och gick sista biten. Fantastiskt fint väder igen men gaaahhhh så kallt!! Höga förhoppningar inför lördan när det ska bli fortsatt soligt men utan den värsta kylan.
Husgrannen ska snart lämna stället så han har fullt upp med att packa och städa och skicka saker i förväg till Australien. Värt med lite extra dyr lunch så vi testade det nya Indiska stället i grannskapet. Riktigt gott och med dom pengarna skulle jag ätit en hel vecka på mina nudeställen:)) Men men…