Lunch med Sanna och senare på eftermiddan random åk från Guloudajie ett par stationer. Hajkade runt  i området kring Anhuaqiao 安华桥 station. Gick vilse några gånger som sig bör, hamnade ibland på nån förhatlig extremlång, superhet, bred gata utan nånting alls att titta på och ingenstans att vika av den på ett bra tag. Men Huangsi Dajie var najs och sen hittade jag Rendinghu Park av en slump.

Väldigt okinesiskt (mera Europeisk/Romersk gammal stil) men trevligt. Ganska långt från tunnelbanan så stannade inte så länge för hade redan gått tusen mil och kände mig rätt färdig. Gick bara runt i en del och kollade på folk som var där för sin kvällsgympa eller dans.
Vet inte ifall jag känner för att åka tillbaks dit men najs att jag hittade den iaf:)

Irrade runt i hutongerna ett tag och letade efter nån som sålde batterier så jag skulle kunna få lite liv i min mobil som började dö. Hade lånat ett extraliv för telefonbatteriet men den behövde i sin tur ett par batterier för att göra sitt jobb. Hittade tillslut, kostade inte mycket och gjorde inte mycket heller. Så inget extraliv för mobben. Så tappade GPS:en och kartan med den. Nåja, efter lite snurr så hittade jag tillbaks till Huangsi Daijie och stationen.

» FLER BILDER / MORE PICS
» About Rendinghu Park in English