Blir väldigt korta rapporter men kan berätta sen när vi ses / pratar.
Upp tidigt igen och en repa till ena änden av det enorma Minggravsdammen och lite hajk runtomkring. Vi fick inte åka med nån båt eftersom vi inte fiskade:( Även fast vi skulle ha betalat.

Tillbaks till huset för frulle och ut igen med den fåniga dubbelcykeln med tak:) Vi blev inte så långvariga för det var extremt obekvämt att cykla runt på den xD Hyrde en av husets killar att köra oss till Changling, den största av dom publik öppna Minggravarna och spenderade några timmar där. En av dom äldre gubbarna i huset kom och plockade upp oss och körde oss runt på lite coola ställen i omgivningen,bla en av gravarna som inte var öppen för publik,men som han vet hur man tar sig in i!! Nästa gång!! Vi såg öven en snutt av gammal Ming dynasti mur med tillhörande gate innan vi åkte tillbaks till huset.

Vi var tvungna att beställa in en till fisk innan vi drog tillbaks till Beijing. Vi fick även med en bytta av den svingoda marinaden/såsen dom hade gjort själva och som penslades på fisken när den blev grillad. Dom körde oss till bussen (827 raka vägen till Deshengmen på en timme!!:D) och vi var hemma rimlig tid på kvällen. Prima besök och vi kollade redan in familjerummet för nästa besök.Jocke o hundarna ska med!!
För många bilder. Ska dela upp dom lite vid nått tillfälle.

» FLER BILDER / MORE PICS