Börjar vänja mig igen att äta sichuanpeppar och chiliolja  alla tider på dygnet. Fast börjar sakna zhōu (gröten som inte smakar nått men är antagligen väldigt väldigt nyttigt och bra för systemet). Superpoppis här i krokarna.

 

Men bästa stället att äta det på är helt hysteriskt välbesökt och kaotiskt på morgonen så enda chansen att överleva är att vara snabb som fan och ha hygglig kunskap i kinesiska. Så väntar tills Sanna är hemma igen:/ Videon nedanför är från ett annat tillfälle men från samma ställe.
Det finns tydligen ett bra Chongqingställe i Stockholm också!! Nån som kan testa och ge mig egen recension? Den heter tom Chongqing.
http://ng.se/recensioner/krog/chongqing

De bästa restaurangerna i Kina är vanligtvis inte inredda med fejkade mingvaser eller kitschiga drakornament som många svenska kinakrogar, utan ofta spartanska etablissemang med plastdukar och billiga engångspinnar
Ja, och oftast är det väldigt små ställen.

Qingfeng Chongqing Ciqi Xiaomian
Beijing, Dongcheng, Di’anmen E St 65