Inte alls, men gjorde slut på båda batterierna när jag försökte hitta alla inställningarna och ställa om så det skulle funka för mig. Min 9 år gamla G9 är fortfarande bra men hjälplöst slö jämfört med dom senaste småkamerorna. Sonyn (RX 100 MkIII hade mycket fördelar så det fick bli så. Stooort hål i min budget men det får gå. Kanske kan få upp lite mera pics nu. Har inte tagit med kameran så ofta när jag har haft saker att göra. Den lilla är ju inte ivägen direkt:)

Poängen med att ha en liten kamera är att den ska vara tillräckligt bra att ersätta stora systemkameran när man inte har behov av utbytbara objektiv och annan jox som man bara kan få med systemet. Så nu har jag en hög med allt möjligt skit från dom senaste ett par dagar när jag skulle testa lite. En hel del kvällsbilder.
Det som är dåligt är INTE kamerans fel. Den verkar klara det mesta galant. Blev mycket sunk för fotade bara i JPEG. Aldrig nått att rekommendera:))
Bilder från grannskapet och lamatempelområdet. Btw kolla mängden på folk utanför restauranger på vissa kvällsbilder. Alla skulle in och äta kräftor och fick vänta i timmar!!:D
[ SONY RX100 III]

» FLER BILDER / MORE PICS 28 JULI
Wukesong – Jishuitan stn – Xihai – Xiahi Beiyan – Houhai alley – Gulou XiTieyingbi Hutong
» FLER BILDER / MORE PICS 29 JULI

Tieyingbi Hutong – Desheng Park – Guloudajie stn – Yonghegong st – Lama temple – Guijie (簋街) (Dongzhimen Inner Street)